Publieke sector

Ook in de publieke sector kan tot wel 70% bespaart worden met tweedehands licenties. Of u nu een gemeente, ministerie, zorginstelling of waterschap bent, bij Qlicense zijn we er om u te ondersteunen bij het besparen op uw software licenties.

Naarmate budgetten onder druk staan en  koepelcontracten van onder anderen NVZ, GGZ, Actiz en VGN verdwijnen, is de noodzaak om softwarelicenties tegen hogere kortingen aan te schaffen nog belangrijker geworden.

Organisaties in de publieke sector kunnen met gebruikte licenties tot wel 70% besparen, waardoor de mogelijkheid ontstaat om een ​​deel van uw ICT-uitgaven anders te benutten.

Publieke sector QlicensePublieke sector: Softwarelicenties verkopen

Naast het aankopen van softwarelicenties biedt Qlicense overheidsorganen en zorginstellingen de mogelijkheid om (on)gebruikte softwarelicenties te verkopen. Het komt vaak voor dat organisaties ,onbewust, overtollige licenties op de plank hebben liggen. Wij garanderen met onze netwerk en verkoopproces het hoogste bod uit de markt bij verkoop van deze overtollige softwarelicenties.

Expertise en ervaring

Hoewel de kosten bij aankoop van gebruikte licenties erg goedkoop zijn, vergeleken met het aanschaffen van licenties bij een License Solution Provider (LSP) of een ander Microsoft reseller, blijven wij garant staan voor de juiste ondersteuning en ontzorgen wij uw organisatie tijdens het gehele traject.

Wij hebben veel kennis en ervaring in de software-en licentiewereld. De procedures die gevraagd worden bij aankoop en verkoop van gebruikte softwarelicenties kennen we als geen ander. Wij hebben de afgelopen decennia een unieke expertise in de inkoop en verkoop van softwarelicenties ontwikkeld.

Onze ervaringen bieden u de zekerheid dat u niet alleen belastinggeld zult besparen dat elders geïnvesteerd kan worden. U zult ook een ambiteus team ervaren dat uw organisatie met toewijding  begeleidt tijdens het (ver)koopproces.

Koepelovereenkomsten met Microsoft

publieke sectorJarenlang hebben verschillende zorginstellingen gebruik kunnen maken van koepelafspraken met Microsoft. Leden van Geestelijke gezondheidszorg (GGZ), MO groep / Sociaal Werk Nederland, Actiz, Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN), GGZ Nederland en de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) hebben jarenlang geprofiteerd van speciale kortingen  voor het aanschaffen van Microsoft software licenties in het Select D programma.

De speciale kortingsafspraak voor de verschillende overheids-en zorgorganisaties zijn beëindigd door Microsoft. Dat betekent dat instellingen nu Microsoft softwarelicenties aanschaffen tegen de hogere prijzen voor dezelfde softwarelicenties. Qlicense voorziet gemeentes, ministeries, zorginstellingen, waterschappen en alle andere overheid-en semioverheidinstellingen van legale met auditgarantie tweedehands licenties. Het kopen van gebruikte licenties levert zeer interessante besparingen op. De kortingen lopen op tot wel 70% van de prijzen die u ontvangt van de traditione resellers (LSP) van Microsoft.

Toegankelijk

Qlicense heeft toegang tot alle gebruikte (Microsoft) licenties die er op de markt zijn. Op het gebied van andere softwarefabrikanten kennen we veel ingangen en flexbiliteit.
Kortom, Qlicense maakt de wereld van overtollige softwarelicenties toegankelijk en transparant voor  zorgorganisaties, gemeentes, ministeries, waterschappen en overige (semi) overheidsinstellingen.

Voor vragen over aankopen of verkopen van tweedehands licenties in de publieke sector kunt u contact met ons opnemen.

Qlicense is uw tweedehands licentie expert. Neem contact op met onze consultants.

Direct contact opnemen

 

Gerelateerde artikelen:

×
Hallo,
Waarmee kunnen we u helpen?