Bent u op zoek naar licenties  om uw tekorten aan te vullen of  voor een migratie? Voor bijvoorbeeld Office 2016, Exchange Server, RDS CALs, Sharepoint of een andere Microsoft softwarelicentie? Het kan u veel kosten schelen als u gebruikte licenties inkoopt en Qlicense u daarbij begeleidt. Uw besparing kan oplopen van dertig tot zelfs 72% ten opzichte van de standaardprijs die uw Licensing Solution Provider (LSP) of een ander Microsoft reseller hanteren.

Qlicense zet haar netwerk in om voor u snel overzichtelijk te maken hoe u het tekort aan volume licenties weer snel op peil kunt brengen tegen een aanzienlijk lagere prijs dan via de reguliere softwareleveranciers.

Koop hier uw Microsoft licenties!

Waarom meer Microsoft licenties kopen?

  • Groei door fusie en/of overname waarbij extra licenties nodig zijn;
  • Autonome groei waarbij extra licenties nodig zijn;
  • Compliance issue na een audit / Microsoft SAM baseline;
  • Compliance issue na een ‘friendly review’.

Wanneer een van de bovenstaande punten speelt binnen uw organisatie dan is de kans groot dat u op zoek bent naar meer licenties om alle werkplekken te kunnen voorzien van de juiste softwarelicenties.

Microsoft licenties kopenFlinke besparing op uw IT-budget

Qlicense beschikt over de ervaring op het gebied van aan- en verkoop van tweedehands licenties. Wij ondersteunen en faciliteren het aan- en verkoop van tweedehands softwarelicenties.

Vaak worden bedrijven min of meer gedwongen door een Microsoft te investeren in de nieuwste versies. Met gebruikte licenties is dat niet nodig. Qlicense begeleidt organisaties bij het aankopen van gebruikte licenties tegen zeer scherpe tweedehands prijzen.

Tweedehands licenties vormen een uitstekend alternatief voor als u in uw bedrijf softwarelicenties te kort komt. De aankoop van licenties is een specialisme, mede vanwege de juridische aspecten. Qlicense is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van softwarelicenties.

Qlicense is de onafhankelijke partner met vele jaren ervaring in de software-en licentiewereld. Wij begeleiden en faciliteren het hele proces van de tweedehands licentietransactie. Een due-dilligence is altijd onderdeel van het proces. Hiermee kan een vervelende incompliancy situatie voorkomen worden.

U krijgt van ons altijd een vrijblijvende offerte die inzichtelijk maakt op welke kortingen u kunt rekenen ten opzichte van de standaardprijzen. In deze offerte nemen we ook de levertijd en garanties met u door.

Tweedehands Microsoft Licenties kopen zorgt voor een besparing tot wel 72% op uw IT-budget.

Tweedehands Microsoft licenties is echt een besparingsmogelijkheid op uw software investering

 

Besparen op Microsoft licenties

Wenst u meer informatie over de aankoop van tweedehands licenties? Neem dan contact op met één van onze consultants voor een advies op maat.

info@qlicense.nl | +31 (0) 85 06 00 660

BESPAAR TOT WEL 72% OP UW LICENTIE AANSCHAF

Overtuigd? Koop hier uw Microsoft office licenties.

Gerelateerde artikelen:

×
Hallo,
Waarmee kunnen we u helpen?