Licenties verkopen

Bent u van plan om uw overtollige licenties te verkopen of opereert u als curator en wilt u uit de failliete inboedel softwarelicenties verkopen? Qlicense is gespecialiseerd in de verkoop van tweedehands licenties en zorgt voor een snelle en betrouwbare verkoop.

Veel bedrijven en organisaties weten niet of zij nog overtollige licenties op de plank hebben liggen. Het antwoord op die vraag is echter eenvoudig te vinden door de onderstaande vragen voor uzelf te beantwoorden:

  • Bent u onlangs overgestapt naar werken ‘in de Cloud’?
  • Heeft u een nieuwere versie van Microsoft Office of een ander licentie aangeschaft?
  • Heeft u een reorganisatie achter de rug?
  • Of de organisatie is failliet

Als u op één van deze vragen ‘ja’ kunt antwoorden, dan is de kans groot dat u nog overtollige softwarelicenties heeft. Deze zijn geld waard! Uit onderzoek leert dat bedrijven gemiddeld 20 tot 30 procent te veel aan licenties hebben.

De consultants van Qlicense begeleiden en ondersteunen het volledige verkooptraject. Zij bekijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn. Qlicense levert maatwerk, dus uw persoonlijke wensen zijn voor ons altijd de uitgangsbasis.

Bent u curator?

Softwarelicenties worden door veel curatoren vaak niet gezien als ‘activa’ die kunnen worden verkocht als opbrengsten voor een failliet bedrijf (en de schuldeisers). Als curator bent u waarschijnlijk niet op de hoogte van de mogelijkheden, laat staan van de juridische aspecten. Het verkopen van tweedehands licenties is een specialisme en levert geld op bij een faillissement.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van het juiste advies over de waarde van de licenties bij de bedrijven of instellingen die onder uw bewind vallen. Ook hier geldt: Qlicense levert maatwerk. Neem daarom contact op met een van onze consultants over de mogelijkheden.

Licenties verkopen

Zoals hierboven staat omschreven, zijn er veel redenen waarom u als bedrijf beschikt over een overschot aan softwarelicenties. De reden is voor ons minder relevant. Wij willen u helpen om deze licenties te kapitaliseren. Wilt u de licenties snel verkopen of gaat het u om de maximale verkoopprijs? Qlicense voorziet in het juiste advies dat past bij uw wensen. Qlicense is de onafhankelijke partner dat in uw belang het maximale uit de markt weet te halen. Wij begeleiden en faciliteren het hele verkoopproces. Om vervelende situaties te voorkomen wordt een due-dilligence uitgevoerd.

Via onderstaande button kunt u direct uw overtollige softwarelicenties opgeven voor een vrijblijvende offerte. Onze consultants zullen vervolgens contact met u opnemen om het vervolg te bespreken.

VERDIEN UW GELD TERUG MET UW OVERTOLLIGE LICENTIES

Uw licenties direct verkopen

Gerelateerde artikelen:

×
Hallo,
Waarmee kunnen we u helpen?