De Licentie Experts

Microsoft licentie experts geven onafhankelijk advies

Welke software is geïnstalleerd, wat is er aangekocht en wat wordt er daadwerkelijk gebruikt of is nodig om uw softwarelicentie onder controle te houden of te verbeteren? Op de korte termijn en op de lange termijn. Qlicense helpt u graag met al uw vragen over Microsoft-licenties.

Qlicense begeleidt bedrijven met het proces om hun licentiepositie weer op orde te kringen. Als onafhankelijk organisatie op het gebied van softwarelicenties, denken wij vanuit het belang van de klant en niet vanuit het belang om zoveel mogelijk nieuwe softwarelicenties te verkopen. In tegenstelling tot veel andere bedrijven, verkopen wij geen licenties en kunnen daarom onafhankelijk advies geven.

Wat is uw wensbehoefte?

Aan de hand van uw licentiepositie, wens en behoefte bouwen we scenario’s om inzichtelijk te maken welke mogelijkheden er zijn. Qlicense beschikt over een team van oud-medewerkers van resellers,klanten en vendoren. Zij geven u volledig en helder inzicht over de mogelijkheden op basis van uw licentiepositie en uw wensen en behoefte. Zodat u ook niet voor verrassingen komt te staan bij een Audit of Friendly Review. Wij geven u een concreet en goed onderbouwd licentie-advies over de besparingen die u kunt realiseren of wat u moet doen om uw licentiepositie weer volledig ‘compliant’ te krijgen. Of het nu om een nieuw Microsoft-contract gaat, een Cloud behoefte of een business case voor de onderhandelingen met Microsoft.

Wat doet Qlicense voor u?

Vendoren en resellers ( Microsoft Licensing Solution Provider (LSP) hebben doorgaans maar één doel: zoveel mogelijk softwareproducten verkopen. Ook als u die producten niet of zelden gebruikt. Door de complexiteit van deze materie, vinden veel organisaties het lastig om te beoordelen hoeveel softwarelicenties zij daadwerkelijk moeten aanschaffen en wat een logische prijs is om te betalen. De licentie experts van Qlicense zijn in staat om binnen enkele uren de aanbieding of het advies van een reseller te analyseren en aan te geven of deze aanbieding juist is of dat er nog meer bespaard kan worden. Tijdig maar vooral onafhankelijk advies en begeleiding zijn hierbij van essentieel belang. Qlicense biedt u onafhankelijk licentieadvies voor al uw vragen over Microsoft licenties.Qlicense licentie experts

Hoe geven wij advies?

Qlicense heeft geen financiële afspraken met Microsoft en wordt dus ook niet beloond door Microsoft voor de diensten die wij uitvoeren voor onze klanten. Wij onderscheiden ons door echt te adviseren aan de hand van uw wensen en middelen. Onze adviezen zijn duidelijk, onafhankelijk en transparant. Wij geven concreet aan wat wij verwachten dat u kunt besparen en wat door ons in rekening gebracht wordt om dit realiseren. Die verwachting is niet 100% gegarandeerd, maar heeft wel een hoge slagingskans. Qlicense gaat namelijk verder waar Microsoft en andere partijen stoppen. Met grote besparingen tot resultaat.Licentie experts

Gerelateerde artikelen:

×
Hallo,
Waarmee kunnen we u helpen?