Qlicense; Experts in softwarelicenties

Licentiecontracten zijn erg complex. Ze zijn soms zelf moeilijker dan de Nederlandse wet- en regelgeving. Wij zoeken met ons team naar de zogeheten mazen binnen de “licentiewet” en de toelaatbaarheid binnen de licentieregels. Ons team heeft tientallen jaren ervaring bij klanten, resellers en de vendoren. Dit zorgt ervoor dat wij de regels als geen ander kennen. En dat we het spel van verschillende kanten hebben meegemaakt. Wanneer u contact op neemt met Qlicense zorgen wij ervoor dat u deskundig wordt geholpen.

Qlicense is de onafhankelijke softwarelicentie expert.  Wij bieden onze klanten onafhankelijk softwarelicentie adviezen, en begeleiden onze klanten bij externe reviews en audits en bij aan- en verkoop van gebruikte Microsoft licenties.

Qlicense en licentiebeheer

Licentiemanagement is tegenwoordig te belangrijk om niet goed te regelen. Slecht licentiemanagement kost altijd geld. Daarom kijken de consultants van Qlicense altijd naar het totaalplaatje: bij nieuwe software contracten, of bij contractverlenging en uitbreidingen van uw licentiepositie. We zoeken altijd naar de mazen in de licentieregels.  Deze mazen laten de ‘traditionele’ partijen altijd links liggen. Zij worden tenslotte beloond over de omzet die zij behalen, doordat zij financiële afspraken hebben met de vendoren.

Qlicense heeft als enige partij geen target. Dit is essentieel om de klant onafhankelijk te kunnen adviseren. softwarelicenties. Waardoor wij te alle tijden de licentieregels kunnen interpreteren vanuit de behoefte en wensen van onze klanten.

Kostenbesparing op uw contracten is een belangrijke uitgangspunten. Ons team kijkt ook naar de lange termijn; past de goedkoopste contractvorm wel bij de flexibeliteit dat u wenst. Hoe ziet de roadmap van de vendor eruit? genoeg om uw behoefte van volgend jaar in te kunnen vullen? Als team kijken we samen met u naar de optimale balans tussen prijs per product en de korte (3 jaar) en lange termijn ( 6-9 jaar) behoefte.

Waarom Qlicense?

Bij Qlicense krijgt u onafhankelijk, deskundig en helder advies op maat. We schakelen snel en zijn flexibel. En zoeken altijd naar de beste oplossing dat past bij uw wensen. Zodat u bezig kan blijven met uw kerntaken.

Onze stelling: zonder overzicht geen controle en besparingen. Daarom levert Qlicense aanvullende oplossingen die u verder helpen. Ook op het gebied van Software Asset Management.

Onafhankelijk en helder advies.

Meer over Qlicense:

Hallo,
Waarmee kunnen we u helpen?
Powered by